Fog AgroTeknik logo
  • Forspørgsel
  • Lav en forspørgsel og modtag et tilbud fra Fog Agroteknik
  • Din kurv indeholder:
  • 0 forespørgsler
Du er her: Forside // Om Fog Agroteknik
Om Fog Agroteknik

Historien om Fog Agroteknik

 

Elof Fog, som senere skulle blive grundlæggeren af Fog Agroteknik, samarbejdede i 1970'erne med landmanden Asbjørn Pedersen, om at finde en måde at udsluse gyllen fra stalden. 

 

Resultatet af anstrengelserne så dagens lys i 1979, da det originale Træk og Slip system blev introduceret, og siden har det været det bærende produkt i Fog Agroteknik. Gennem årene er der sket en løbende udvikling af Træk og Slip systemet. Blandt andet som følge af de ændringer, der er sket inden for staldindretning.

 

I begyndelsen af 1980’erne begyndte Fog Agroteknik at eksportere Træk og Slip systemet. Det startede i det små, men idag hentes den største del af omsætningen på eksportmarkederne. Fog Agroteknik har opbygget et stort forhandlernet og eksporterer til mere end 35 lande.

 

I det nye årtusinde blev ejerkredsen derfor også udvidet med Asbjørn Pedersen, der var med til at udvikle Træk og Slip systemet og Peter Bredgaard, der har været ansat i firmaet siden 1985.

 

Fog Agroteknik har hovedkontor i Åbyhøj ved Århus. Desuden er der lager og kontor i Lintrup i Sønderjylland – iøvrigt tæt på den gård, hvor Træk og Slip systemet i sin tid blev udviklet. Idag har Fog Agroteknik også datterselskaber i både Polen og Rusland.